Festivali i mandarinës Sarand 2016

Festivali promovon prodhimin e agrumeve shqiptare. Koha kur zhvillohet festivali, është ajo e vjeljes së agrumeve.

Vizita e Kryeminstrit

Disa foto nga vizita e Kryeminstrit Z.Isa Mustafa dhe Kryetarit të KK të Shtimes Z.Naim Ismajli në qendrën grumbulluese të frutave dhe perimeve të "Doni Fruits" SH.P.K.